Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten

AVG

Dit artikel is voornamelijk gewijd aan de invoering van de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) op 25 mei 2018.

Fair use policy

Fintool hanteert een Fair Use Policy voor de helpdesk om de hoeveelheid vragen die kunnen worden gesteld te reguleren. Die Fair Use Policy is bedoeld om overbelasting van de redactie en overlast voor andere abonnees te voorkomen, zoals ook is bedoeld in onze algemene voorwaarden.

Fintool houdt de hoeveelheid gestelde vragen bij. Onder normale omstandigheden is er geen sprake van overmatig gebruik van de helpdesk. Wijkt de hoeveelheid gestelde vragen te sterk af van hetgeen is bepaald in de Fair Use Policy? Dan zal Fintool contact met u opnemen, om u te adviseren over een ander abonnement of aanschaf van extra credits.

Privacy Reglement

Fintool bv respecteert en beschermt de privacy van het individu die Fintool's web-based diensten gebruikt. Specifiek te identificeren informatie over u, wordt niet ter beschikking gesteld van derden, zonder eerst uw uitdrukkelijke toestemming ontvangen te hebben, zoals aangegeven in dit privacy reglement ("Privacy Reglement").

Disclaimer

Voorwaarden voor het gebruik van deze website: uitsluiting van aansprakelijkheid.
 

Adresgegevens

Fintool

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.