Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
11 mei 2020 Nieuws

Europese kapitaaleisen banken omgezet in Nederlandse wetgeving

Banken moeten een buffer aanhouden van minimaal 3% van het eigen vermogen ten opzichte van het geld dat is uitgeleend (minimum leverage ratio), met een opslag voor de allergrootste banken.
29 nov 2013 Nieuws

Standard & Poor's verlaagt rating Nederland

Het oordeel over Nederland door kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) is naar beneden bijgesteld naar AA+. Nederland is minder kredietwaardig dan eerder het geval was, zo vindt het Amerikaanse bureau, en Nederland raakt daarom de hoogst haalbare beoordeling van 'triple-A' kwijt. Dat maakte S&P vrijdag bekend.
27 jun 2013 Nieuws

Strengere regels voor ratingbureaus van kracht

Ratingbureaus, ook wel kredietbeoordelaars genoemd, moeten sinds 20 juni aan strengere regels voldoen die hen meer verantwoordelijk maken voor hun handelen. De nieuwe regels zijn verder gericht op het verminderen van de te grote afhankelijkheid bij het gebruik van ratings en op verbetering van de kwaliteit van het ratingproces. Ook moeten ratingbureaus transparanter zijn als ze landenratings uitgeven.
14 mrt 2013 Nieuws

Waardering Moody's voor diverse banken neerwaarts bijgesteld

Voor drie Nederlandse banken (Rabobank Nederland, ABN Amro Bank en NIBC Bank) is de kredietbeoordeling door Moody's gisteren bijgesteld van stabiel naar negatief.
12 dec 2012 Nieuws

Volgens Moody's zijn Nederlandse banken zwak

Moody's houdt de vooruitzichten voor de banken op 'negatief' en blijft somber over de Nederlandse banken. Moody's kwam afgelopen juni met een afwaardering van vijf grote banken. De kredietbeoordelaar stelt nu dat de banken het de komende maanden nog steeds moeilijk zullen hebben vanwege de verslechtering van de Nederlandse economie.
30 aug 2012 Nieuws

Kredietbeoordelaar Fitch waarschuwt Nederland

Chris Pryce, de expert bij Fitch Ratings voor Nederland heeft in de Britse krant Telegraph gezegd dat de kredietbeoordelaar Nederland waarschuwt voor een dreigende afwaardering. Fitch heeft nu nog de hoogste AAA-kredietwaardering voor Nederland.
28 aug 2012 Nieuws

Beleggers positief

Institutionele en particuliere beleggers verwachten dat er de komende periode weinig verandering komen in de rente. Dit blijkt uit de maandelijkse beleggingsbarometer van de Amsterdamse vermogensbeheerder en institutioneel broker OHV.
28 aug 2012 Nieuws

Lagere rating voor Nederland

De Amerikaanse kredietbeoordelaar Egan-Jones heeft de kredietstatus van Nederland verlaagd van AA-min naar A.
28 aug 2012 Nieuws

Moody’s komt met negatieve outlook voor Nederland

Kredietbeoordelaar Moody's bestempelt de economische vooruitzichten voor Nederland, Duitsland en Luxemburg als negatief.
27 aug 2012 Nieuws

Vijf Nederlandse banken krijgen lagere rating

Kredietbeoordelaar Moody's is aanzienlijk negatiever geworden over de kredietwaardigheid van de grootste Nederlandse banken. Moody's verlaagde daarom donderdagnacht de rating van ING, Rabobank, ABN Amro en Leaseplan met twee stappen. SNS Bank werd een stap teruggezet.
Getoond 1 tot 10 van 19. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.