Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
14 dec 2017 Nieuws

Kamervragen over het verdwijnen van pinautomaten

Minister Hoekstra heeft de Tweede Kamer uitgebreid geïnformeerd naar aanleiding van Kamervragen over het verdwijnen van pinautomaten en de verminderde toegang tot contant geld.
7 mrt 2016 Nieuws

Kamervragen over veiligheidsrisico’s pinpassen bij contactloos betalen

Minister Dijsselbloem heeft de Tweede Kamer antwoorden gegeven op Kamervragen over de mogelijke veiligheidsrisico's van pinpassen waarmee contactloos betaald kan worden.
19 mrt 2015 Nieuws

Forse afname fraude met internetbankieren

Uit cijfers van de Betaalvereniging Nederland en de Nederlandse Vereniging van Banken blijkt dat de schade als gevolg van fraude in het Nederlandse betalingsverkeer in 2014 bijna gehalveerd is ten opzichte van het jaar ervoor. De procentuele daling was voor alle elektronische betaalmiddelen nagenoeg gelijk, zowel voor betaalpassen, creditkaarten als voor internetbankieren.
24 mei 2013 Nieuws

Equens staakt plannen verkoop 'pingegevens'

Equens staakt tot nader order alle voorgenomen activiteiten voor het uitbrengen van marketing rapporten. Aanleiding voor dit besluit is de maatschappelijke onrust die is ontstaan bij aankondiging dat Equens marketing rapporten op de markt wil brengen die retailers inzicht geeft in het bestedingsgedrag van groepen klanten.

De data in deze rapporten zijn een strikt geanonimiseerde afgeleide van transactiegegevens. Deze data kunnen worden ingezet om de bedrijfsvoering van winkeliers beter te sturen en bijvoorbeeld te bepalen welke marketingactiviteiten het meeste effect hebben op bestedingen.
26 sep 2012 Nieuws

Stijging van 14 procent bij fraude internetbankieren

Volgens de Nederlandse Vereniging van Banken is de fraude met internetbankieren is in de eerste helft van dit jaar met 14% gestegen ten opzichte van de tweede helft van vorig jaar. Het schadebedrag dat hiermee was gemoeid, was 27,3 miljoen euro (tegen 23,8 miljoen euro). In heel 2011 bedroeg de fraude met internetbankieren 35 miljoen euro.
14 sep 2012 Nieuws

Eenvoudig te frauderen met pinpas met chip

Volgens onderzoekers van Cambridge University is het eenvoudig te frauderen met een pinpas met chip. Aanleiding voor het onderzoek was een aantal onverklaarbare gevallen van misbruik van pasgegevens in de directe omgeving van de onderzoekers schrijft 'De Automatiseringsgids.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.