Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
12 sep 2018 Nieuws

Rentewijziging? Zorg voor controles!

Consument stelt dat een hypotheekadviseur heeft verzuimd bij de bank te rappelleren of bij Consument na te vragen wat de stand van zaken was ten aanzien van het verzoek tot rentewijziging.
3 sep 2018 Nieuws

Website biedt jongeren inzicht in hun risico’s

Jongeren die op zichzelf gaan wonen kunnen met een online tool controleren of ze voldoende verzekerd zijn. De tool is bedacht door jonge professionals in de verzekeringssector en ontwikkeld in opdracht van het Verbond van Verzekeraars om het bewustzijn over verzekeringen en risico’s onder jongeren te vergroten.
17 jan 2018 Nieuws

Kifid: adviseur niet aansprakelijk voor rentestijging

Consument heeft een overeenkomst gesloten met Hypotheekbemiddelaar en verwijt hem dat hij niet tijdig de rente heeft vastgezet, waardoor hij schade heeft geleden.
28 apr 2017 Nieuws

Nog geen wetgeving voor geautomatiseerd advies

Minister Dijsselbloem stuurde de Tweede Kamer een brief met antwoorden op vragen van de vaste Kamercommissie voor Financiën over de wetgevingsbrief op het terrein van de financiële markten.
15 sep 2016 Nieuws

Beantwoording Kamervragen hypotheek en boeterente

Minister Blok, minister Dijsselbloem en staatssecretaris Wiebes hebben uitgebreid antwoorden gegeven op Kamervragen over het mogelijk maken om een hypotheek met hoge rente stapsgewijs en boetevrij om te zetten in een hypotheek met een lager rentepercentage.
29 mrt 2016 Nieuws

VKG On Tour: roadshows per touringcar voor adviseurs

VKG, de full serviceprovider uit Hoorn, start met roadshows voor adviseurs: VKG On Tour. VKG rijdt door het land met een luxueuze wit-oranje touringcar die volledig is ingericht met laptops en een presentatiescherm. Tijdens de roadshow worden adviseurs getraind in het optimaal benutten van de mogelijkheden van het VKG-administratiesysteem.
13 feb 2014 Nieuws

MediRisk moet onderhandelen over dekking uitlooprisico

De voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland heeft de vorderingen van de curatoren van het failliete Ruwaard van Puttenziekenhuis afgewezen. De vorderingen kwamen er op neer dat er sprake zou zijn van een verzekering met de opvolger van het ziekenhuis. De rechter oordeelt wel dat MediRisk de curatoren had moeten wijzen op het ontbreken van de uitloopdekking en zij alsnog een aanbod moeten doen.
11 feb 2014 Nieuws

Kifid: betrek partner altijd bij adviesgesprek

Een consument klaagt bij Kifid erover dat de adviseur de consument niet heeft betrokken bij dan wel heeft geïnformeerd over een adviesgesprek met haar echtgenoot dat heeft geleid tot het oversluiten van geldleningen. Daardoor is de consument niet gewaarschuwd voor de gevolgen voor haar van het niet-treffen van een voorziening bij werkloosheid/ overlijden van haar echtgenoot respectievelijk haar hoofdelijke aansprakelijkheid.
24 jun 2013 Nieuws

Consument verkiest papieren factuur nog altijd boven digitaal

Als de consument zelf mag kiezen, verkiest de meerderheid van de mensen de papieren variant boven een digitale factuur. Het geeft hen meer overzicht in hun uitgaven en het risico dat de factuur onbetaald blijft is kleiner. Bij een derde verdwijnen digitale facturen regelmatig tussen andere e-mails. Het digitale informatietijdperk biedt veel voordelen, maar leidt ook makkelijk tot verlies van overzicht. Dit blijkt uit onderzoek van Platform Wijzer in geldzaken onder ruim 500 Nederlanders tussen de 18 en 80 jaar.
29 mrt 2013 Nieuws

Hulp voor adviseurs bij advies beleggingsverzekeringen

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) vindt het belangrijk dat consumenten met een beleggingsverzekering goed worden geholpen, zodat zij in de toekomst niet voor vervelende financiële verrassingen komen te staan. Consumenten staan echter niet in de rij voor hersteladvies. Veel adviseurs stellen daarom terecht de vraag wanneer ze voldoende pogingen hebben ondernomen om hun klanten te bereiken
Getoond 1 tot 10 van 14. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.