Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
13 jul 2020 Nieuws

Evaluaties eigenwoningregeling

Staatssecretaris Vijlbrief heeft de Tweede Kamer antwoorden op vragen naar aanleiding van een schriftelijk overleg evaluaties eigenwoningregeling gegeven. Hieronder een selectie uit de 75 vragen.
10 jul 2020 Nieuws

Nederland is in 2050 drukker, grijzer en diverser

Nederland wordt de komende dertig jaar drukker, grijzer en diverser, blijkt uit het rapport ‘Bevolking 2050 in beeld’ dat is opgesteld door het NIDI en het CBS.

Minister Ollongren gaf antwoord op Kamervragen naar aanleiding van verschillende brieven over bevolkingsdaling en krimp.
8 jul 2020 Nieuws

Kamervragen over notarissen en negatieve rente

Minister Hoekstra gaf antwoord op Kamervragen over het bericht 'Huizenkopers betalen straks bedrag aan notaris voor negatieve rente’.
3 jul 2020 Nieuws

Kamervragen over private lease

Minister Hoekstra gaf antwoorden op Kamervragen over het bericht ‘AFM waarschuwt voor schulden bij leasen van een auto of wasmachine’.
2 jul 2020 Nieuws

Kamervragen over gevolgen nieuwe geluidsregels voor woningbouw

Minister Ollongren gaf antwoord op vragen over het bericht ‘Nieuwe geluidsregels zetten streep door bouw 380.000 huizen’. Ook gaf ze antwoord op Kamervragen over het bericht `Coronavirus bedreigt ook bouw van nieuwe woningen`
30 jun 2020 Nieuws

Kamervragen aanpassing energielabels

Minister Ollongren gaf antwoord op Kamervragen over de wijziging van diverse besluiten in verband met de aanpassing van de methodiek voor het bepalen van de energieprestatie van gebouwen en de inijking van energielabels.
16 jun 2020 Nieuws

Kamervragen over het afsluiten van Nederlandse betaalrekeningen

Minister Hoekstra gaf antwoord op schriftelijke vragen over het afsluiten van Nederlandse betaalrekeningen van Nederlanders buiten Nederland.
12 jun 2020 Nieuws

Lijst van vragen en antwoorden

In het Jaarverslag Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties 2019 is een lange reeks vragen en antwoorden gegeven. Hieronder een selectie van vragen rondom hypotheken.
10 jun 2020 Nieuws

Doe de AIO Check

Wat en voor wie is de AIO? Het gaat hier om de Aanvullende Inkomensvoorziening Ouderen (AIO-aanvulling). Dit is een aanvulling die AOW’ers kunnen krijgen als hun maandinkomen onder het sociaal minimum ligt.
26 mei 2020 Nieuws

Kamervragen over veelvuldig discriminerende makelaars en verhuurders

Minister Ollongren gaf antwoord op Kamervragen over veelvuldig discriminerende makelaars en verhuurders.
Getoond 1 tot 10 van 604. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.