Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
26 okt 2016 Nieuws

Financieringswijzer Energiezuinig (ver)bouwen

Bouwend Nederland heeft in een "Financieringswijzer Energiezuinig (ver)bouwen" een praktisch overzicht gemaakt van diverse financieringsmogelijkheden. Het is een update van de versie uit juni 2013. De recente subsidie energiebesparing eigen huis is hier ook in verwerkt. De Financieringswijzer richt zich op particulieren, woningcorporaties & vastgoedbeleggers en bouwbedrijven, maar is ook praktisch voor hypotheekadviseurs.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

Wijzigingen voor particulieren

  • De subsidie energiebesparing eigen huis is toegevoegd. Particuliere woningeigenaren ontvangen een subsidie indien er minimaal 2 energiebesparende maatregelen worden genomen.
  • De subsidie energiebesparing eigen huis is er ook voor VvE’s, woon coöperaties en woonverenigingen en is opgenomen onder subsidie energiebesparing VvE.

 

Download: "Financieringswijzer" (pdf, 71 dia's)

Link: "Energiesubsidiewijzer"

 

Bron: Bouwend Nederland

Lees ook…

Nationale Financieringswijzer

De Nationale Financieringswijzer helpt ondernemers bij het vinden van passende financiering. Hierbij wordt een zo compleet mogelijk beeld van private en publieke financieringsmogelijkheden gegeven. De Nationale Financieringswijzer is een initiatief van de private partijen MKB-Nederland, VNO-NCW, de Nederlandse Vereniging van Banken en de publieke partijen het Ministerie van Economische Zaken, Kamer van Koophandel en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

26 okt 2016

Laatst gewijzigd

26 okt 2016

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.