Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
12 aug 2016 Nieuws

Symposium 'Kennis en ervaring getoetst'

De afgelopen jaren zijn er steeds meer complexe financiële producten die consumenten zonder financieel advies kunnen afsluiten. Voor deze Execution Only producten moeten consumenten dan wel een kennis- en ervaringstoets afleggen. Aan het afsluiten van complexe financiële producten zijn risico's verbonden, niet alleen voor de consument, maar ook voor de financiële dienstverleners zelf. Het belang van een kwalitatief hoogwaardige toets is dan ook evident. Maar hoe werkt dat dan precies en waar moet een goede kennis- en ervaringstoets aan voldoen?
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

Kennis en ervaring 

Cito wil daarover graag met u van gedachten wisselen. Tijdens het symposium op 6 september spreken diverse spelers uit de financiële wereld over deze ontwikkelingen. 
 

Sprekers

  • Jeroen Oversteegen, directeur Nationale Hypotheekbond geeft  u een kijkje in de praktijk.
  • Maaike Verhoog, NVHP neemt een praktijkcasus met u door;
  • Saskia Wools, CitoLab geeft haar visie op de kwaliteit van toetsen;
Sprekers  
Jeroen Oversteegen, 
directeur Nationale Hypotheekbond
Linkedin

Jeroen Oversteegen
Jeroen Oversteegen is directeur van de Nationale Hypotheekbond. Hij is een innovator van het eerste uur. Met meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening weet hij zijn ideeën, zijn branchekennis met de nieuwste technieken te combineren tot zakelijke oplossingen waar nu heel veel adviseurs, banken en verzekeringsmaatschappijen dagelijks mee werken. Hij is door zijn duidelijke visie en mening veelgevraagd in menig forum, panel of radio discussie. Hij is elke dag met veel plezier bezig met het verbeteren van de dienstverlening van zijn bedrijf.
Maaike Verhoef,
hypotheekspecialist & secretaris NVHP 
Linkedin
Bij Eigen Huis Hypotheekservice (de hypotheek-adviesorganisatie van Vereniging Eigen Huis) heeft Maaike Verhoef als hypotheekspecialist 11 jaar ervaring opgedaan met het kwalitatief hoogwaardig adviseren van de leden van Vereniging Eigen Huis over verantwoorde en toekomstgerichte hypotheken. Naast dat zij zelf Erkend Hypothecair Planner is, vervult Maaike sinds april 2014 ook de rol van secretaris van de NVHP (Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners).
Saskia Wools,
manager prototyping Cito
Linkedin

Saskia Wools
Saskia Wools is manager prototyping bij CitoLab. Ze is verantwoordelijk voor het initiëren van innovatieve oplossingen en het ontwikkelen van prototypen op het gebied van leren, meten en toetsontwikkeling. Saskia is gepromoveerd aan de Universiteit Twente met een proefschrift over het beoordelen van de kwaliteit van toetsen en assessments in het onderwijs. Ze is nog steeds betrokken bij onderzoeksprojecten met betrekking tot dit thema.

Na deze sprekers is er ruimte om met elkaar in discussie te gaan.
 

Locatie

Het symposium vindt plaats in Leerhotel het Klooster, Refterzaal, Daam Fockemalaan 10 in Amersfoort. Vanaf 15.30 bent u van harte welkom. Het programma start om 16.00 uur en sluiten we 18.30 uur af met een borrel. 
 

Inschrijven

Schrijf u direct in.

Rubrieken

Opvoerdatum

11 aug 2016

Laatst gewijzigd

12 aug 2016

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2023. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.