Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
7 jul 2009 Nieuws

NVHP vindt opstelling Fidin contraproductief

De NVHP noemt de houding van Fidin (NVA en NBVA) contraproductief voor de belangen van het intermediair. Maandag werd bekend dat de NVA en NBVA niet willen deelnemen aan het periodieke overleg met onder meer de AFM als ook de NVHP tot dat overleg wordt toegelaten.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!


Periodiek hebben organisaties overleg met de AFM, waarbij ook het Ministerie van Financiën aanwezig is. Op maandag 6 juli heeft dit overleg opnieuw plaatsgevonden, maar nadat bekend werd dat ook NVHP was uitgenodigd, bedankten de NVA en NBVA.

NVHP-voorzitter Peter Wormskamp betreurt het standpunt van de NVA en NBVA zeer. “Het heeft er alle schijn van dat beide organisaties streven naar een 'closed shop' waar het gaat om vertegenwoordiging van financiële professionals in de overlegstructuren zoals die binnen Kifid, StFD en met de AFM bestaan. Ik zou de NVA en NBVA willen zeggen: 'Claim niet alleen een exclusieve plaats aan vergadertafels, maar verwerf je status door de kwaliteit van je argumenten. Reageer niet zo verkrampt. Gooi open die ramen. Erken dat er ook vertegenwoordigers zijn van financiële professionals op basis van hun vak, los van bijvoorbeeld een NVA en NBVA’.”

Bron: Persbericht NVHP, 07-07-2009

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

7 jul 2009

Laatst gewijzigd

7 jul 2009

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.