Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
30 jul 2020 Nieuws

Mobiele telefoon en spaarrekening

Consument klaagt over een voorwaarde die de Bank stelt voor het gebruik van een online spaarrekening: de beschikbaarheid over een mobiele telefoon met een mobiel nummer. Hij heeft geen mobiele telefoon, waardoor hij geen nieuw wachtwoord voor de online spaarrekening kan instellen.
20 apr 2020 Nieuws

Digitaal passeren

De Tweede Kamer heeft ingestemd met de Tijdelijke wet COVID-19 Justitie en Veiligheid die de inzet van digitale middelen bij het passeren van akten in noodsituaties mogelijk maakt.
11 okt 2016 Nieuws

NVM pilot niet succesvol

De pilot van de NVM om huizen via internetveilingen te verkopen is vooralsnog tegengevallen. Een experiment in Groningen leverde slechts een kwart van het gewenste aantal verkopen op.
8 jul 2015 Nieuws

Kifid opent online klachtenloket Mijn Kifid

Vanaf 8 juli 2015 is het nieuwe online klachtenloket Mijn Kifid geopend. Consumenten kunnen voortaan klachten tegen banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en andere financiële dienstverleners online indienen. Kifid handelt de klachten vervolgens volledig online af.
19 nov 2013 Nieuws

Publicatie AFM 'Handboek online dienstverlening' beschikbaar

De AFM vindt het belangrijk dat dienstverlening aan klanten zich verder ontwikkelt. Innovatie in dienstverlening leidt tot meer diversiteit in het aanbod aan de klant, en is daarmee ook in het belang van de klant. Om financiële ondernemingen hierin te ondersteunen publiceert de AFM het Handboek Online Dienstverlening. Dit handboek geeft duidelijkheid over de manier waarop u de geldende gedragsregels kunt toepassen op internet.
23 jul 2013 Nieuws

Zwitserleven breidt assortiment uit met spaarrekeningen

Vanaf vandaag biedt ook pensioenverzekeraar Zwitserleven de mogelijkheid tot het openen van spaarrekeningen. Het bedrijf zegt hiermee een "nieuwe koers" uit te zetten, meldt NuZakelijk.nl.
4 jul 2013 Nieuws

Obvion introduceert MijnHypotheekStart

Obiovn heeft op haar website een nieuwe functionaliteit toegevoegd. MijnHypotheekStart, een nieuwe, onafhankelijke online omgeving, speciaal gericht op starters op de woningmarkt die gebruik willen maken van onafhankelijke adviseurs. Starters krijgen dankzij MijnHypotheekStart meer inzicht in hypotheken en kunnen zich daardoor beter voorbereiden op het adviesgesprek.
19 jun 2013 Nieuws

Online seminar 'Gedwongen verkoop met restschuld'

Vereniging Eigen Huis komt volgende week met een online seminar voor consumenten. Vragen rondom restschulden worden behandeld.
16 apr 2013 Nieuws

Onderzoek bandbreedte tarieven hypotheekadvies

Hypotheekadviseurs bij banken en intermediair vragen tussen de € 1.200 en € 4.000 voor een volledig advies. Er wordt niet meer met provisie gewerkt, sinds 1 januari 2013 het provisieverbod is ingevoerd, meldt NOS.
16 apr 2013 Nieuws

eyeOpen door AEGON overgenomen

eyeOpen (www.eyeopen.nl), 's werelds eerste website voor hypotheekadvies, gaat na een overname door AEGON als zelfstandige dochter verder onder de paraplu van verzekeringsintermediair Unirobe Meeùs Groep (UMG). UMG, een volledige dochter van AEGON, zal ondersteuning bieden aan de verdere ontwikkeling van eyeOpen als technologisch innovatieve adviessite.
Getoond 1 tot 10 van 11. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.