Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
23 jun 2016 Nieuws

Ongehuwd samenwonend en kind(eren)?

Het Gerechtshof heeft een uitspraak gedaan inzake een geschil of de partner van erflater als mede-erfgenaam van belanghebbende moet worden beschouwd en aan belanghebbende slechts voor de helft van de verkrijging de aanslag erfbelasting moet worden opgelegd.
2 feb 2016 Nieuws

Aantal verwerpingen en beneficiaire aanvaardingen neemt toe

Volgens Netwerk Notarissen is het aantal beneficiaire aanvaardingen en verwerpingen opnieuw gestegen. Erfgenamen aanvaarden erfenissen beneficiair als ze niet met eigen portemonnee de schulden uit een erfenis willen betalen. Door te verwerpen doet een erfgenaam afstand van de hele erfenis.
25 mrt 2013 Nieuws

KNB gaat levenstestamenten digitaal registreren

De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) bericht dat zij vanaf 3 april levenstestamenten digitaal gaat registreren. Voor notarissen wordt het gemakkelijker om levenstestamenten van cliënten centraal vast te leggen. De kosten voor cliënten gaan hierdoor omlaag. Daarnaast zijn levenstestamenten gemakkelijker terug te vinden.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2021. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.