Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
29 okt 2018 Nieuws

Herbouwwaardemeter en Inboedelwaardeindex 2019

Het Verbond van Verzekeraars heeeft de Herbouwwaardemeter Woningen beschikbaar gesteld. Tevens is het nieuwe indexcijfer voor het bepalen van de inboedelwaardemeter bekend gemaakt.
11 jan 2018 Nieuws

Herbouwwaardemeter 2018

De Herbouwwaardemeter woningen van het Verbond is een niet-bindend hulpmiddel voor verzekeraars en assurantieadviseurs om op een snelle, eenvoudige en globale manier de gemiddelde herbouwkosten van woningen vast te stellen.
14 aug 2015 Nieuws

Archeologisch bodemonderzoek bij herbouw na brand

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, M. Bussemaker gaat nader in op Kamervragen over de kosten voor verplicht archeologisch onderzoek ten gevolge van bijvoorbeeld brandschade van een opstal. Onder bepaalde omstandigheden is er sprake van een verplicht archeologisch onderzoek, welke niet (altijd) vergoed wordt door de opstalverzekeraar. Zo'n onderzoek kan tienduizenden euro's kosten.
6 jan 2015 Nieuws

Herbouwwaardemeter woningen 2015 en inboedelwaardemeter

Ten opzichte van de versie 2014 is de herbouwwaardemeter 2015 vereenvoudigd en aangepast. Zie download voor pdf versie herbouwwaardemeter en inboedelwaardemeter.
3 apr 2014 Kennis

De Herbouwwaardemeter Woningen

De Herbouwwaardemeter woningen van het Verbond is een niet-bindend hulpmiddel voor verzekeraars en assurantieadviseurs om op een snelle, eenvoudige en globale manier de gemiddelde herbouwkosten van woningen vast te stellen.
15 jan 2013 Kennis

Hoogte van de hypotheek

Eigenlijk is het de meest gestelde vraag: hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Voor de geldverstrekker is dit afhankelijk van het (gezamenlijk) inkomen en de waarde van het pand.
31 aug 2012 Nieuws

Prijs opstalverzekering daalt niet

Dalende prijzen op de woningmarkt zorgen niet voor lagere premies van woonhuisverzekeringen. Dat blijkt uit een rondgang langs een aantal verzekeraars.
14 apr 2011 Nieuws

Verzekeringsrisico’s voor lege kantoorpanden

Aon Risk Solutions waarschuwt voor de gevolgen van langdurige leegstand van kantoorpanden. De leegstand kan effect hebben op de dekking, herbouwwaarde en verzekeringspremies. Bovendien neemt de kans op schades bij langdurige leegstand toe.
28 jul 2004 Kennis

Indexclausule

Getoond 1 tot 10 van 11. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.