Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
 
6 mrt 2024 Nieuws

Aftrek van advieskosten als de lening niet wordt afgesloten of aangepast?

De Kennisgroep onroerende zaken heeft de vraag beantwoord of advieskosten aftrekbaar zijn als de lening niet wordt afgesloten of aangepast.
17 jun 2022 Kennis

Aftrek advieskosten

Een adviseur heeft advieskosten in rekening gebracht voor een (beoogde aanpassing van de) lening voor de eigen woning. De lening wordt niet afgesloten of aangepast. Zijn de kosten voor het advies aftrekbaar?
29 jun 2015 Nieuws

Recht op second opinion bij bedrijfsarts

Een werknemer die twijfelt over het oordeel van een bedrijfsarts kan voortaan om een second opinion bij een onafhankelijke bedrijfsarts vragen. Ook krijgt elke werknemer het wettelijk recht om de bedrijfsarts te spreken.
21 jan 2015 Nieuws

Rapport ‘Second opinion in de Zorgverzekeringswet’

Het Zorginstituut Nederland (ZiNL) heeft een rapport geschreven (zie download) over een mogelijke aanscherping van de voorwaarden voor vergoeding van de second opinion en verbetering van gepast gebruik daarvan. Minister Schippers neemt de conclusie van het Zorginstituut over en handhaaft de huidige regeling. Er zal ook geen eigen bijdrage worden ingevoerd.
8 mei 2013 Nieuws

Gedeeltelijke en betaalbare eigen bijdrage voor second opinion overwegen

De Orde van Medisch Specialisten (OMS) ziet het vragen van een gedeeltelijke en betaalbare bijdrage van patiënten voor een second opinion na een diagnose als een van de mogelijkheden om de stijgende zorgkosten terug te dringen. Hoe hoog die bijdrage moet zijn moet door de politiek worden bepaald. Dat zegt OMS-voorzitter Frank de Grave naar aanleiding van een enquête door de NCRV en vakblad Arts & Auto.
 

Adresgegevens

Fintool

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.