Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten

Commerciële Aspecten

1 tot 10 van 937.
7 aug 2020 Nieuws

Startende ondernemer?

De Belastingdienst organiseert op 25 augustus 2020 een webinar voor startende ondernemers over belastingen en ondernemen.
3 aug 2020 Nieuws

Uitstel compensatieregeling eHerkenning Belastingdienst

Heeft u het Belastingdienst eH3-inlogmiddel aangeschaft? Of heeft u een bestaand eHerkenningsmiddel omgezet naar het Belastingdienst eH3-inlogmiddel? Dan kunt u straks via de ‘Compensatieregeling eHerkenning Belastingdienst’ een compensatie aanvragen van € 24,20 inclusief btw per jaar.
30 jul 2020 Nieuws

Stap tijdig naar Kifid

Consument heeft eind 2016 zijn hypothecaire geldlening laten omzetten bij de bank. Hiervoor heeft hij boeterente betaald. Op 24 februari 2017 heeft Consument een klacht ingediend bij de bank over de berekening van de boeterente. Op 8 maart 2019 heeft de bank haar definitieve standpunt kenbaar gemaakt en verwezen naar Kifid. Consument heeft via zijn gemachtigde op 1 oktober 2019 een klacht bij Kifid ingediend.
28 jul 2020 Nieuws

Meer inzicht handelswijze Kifid bij regelmatig voorkomende klachten

Kifid heeft vier 'Kifid Kennisdocumenten' gepubliceerd. Doel van Kifid Kennis is om geïnteresseerden inzicht te geven in de manier waarop Kifid met klachten over een bepaald onderwerp omgaat.
23 jul 2020 Nieuws

Schending plicht melding maken bedrijf echtgenote

De Commissie van Beroep oordeelt net als de Tuchtcommissie dat verweerder de bankierseed heeft overtreden door bij de bank geen melding te maken van het bedrijf van zijn echtgenote.
21 jul 2020 Nieuws

BTW vrijgestelde dienst?

Belanghebbende exploiteert een callcenter. Voor een verzekeringsmaatschappij verricht zij telemarketingactiviteiten. Het kenmerkende element van de door belanghebbende voor de verzekeringsmaatschappij verrichte dienst is vooral het promoten van een product van de verzekeringsmaatschappij, waarbij de omstandigheid dat het in dit geval gaat om een verzekeringsproduct van ondergeschikt belang is.
17 jul 2020 Nieuws

Besluit verwijzingsportaal bankgegevens

De Wet verwijzingsportaal bankgegevens strekt ertoe het proces van het verstrekken van bepaalde gegevens door banken en andere betaaldienstverleners, alsmede het door bepaalde overheidsinstanties vorderen en opvragen van die gegevens bij banken en andere betaaldienstverleners, te automatiseren en daarmee efficiënter te laten verlopen. Hiertoe wordt de Wet op het financieel toezicht (Wft) gewijzigd.
13 jul 2020 Nieuws

Verduidelijking 'Bijzonder uitstel van betaling vanwege coronacrisis'

Hebt u bijzonder uitstel van betaling aangevraagd vanwege de coronacrisis? Dan hebt u dit waarschijnlijk gedaan voor een periode van 3 maanden. U kunt ervoor kiezen het bijzonder uitstel voor de uitgestelde belastingen te verlengen. Dit doet u snel en eenvoudig met een online formulier.
8 jul 2020 Nieuws

UBO-register

Vanaf 27 september moeten veel organisaties UBO's gaan inschrijven in dit nieuwe register. UBO's (Ultimate Beneficial Owners) zijn natuurlijke personen die meer dan 25% van het economisch belang in een organisatie hebben.
3 jul 2020 Nieuws

Eevaluatierapport productontwikkelingsproces

Het productontwikkelings- en evaluatieproces moet ervoor zorgen dat een consument een voor hem of haar kostenefficiënt, veilig, nuttig en begrijpelijk financieel product aanschaft, dat waar voor zijn geld biedt. In de periode 2005-2010 constateerde de AFM meermaals dat dit proces bij verschillende productaanbieders niet goed georganiseerd was en er producten in de markt werden gezet, waarbij de klant niet voldoende centraal stond.
Getoond 1 tot 10 van 937. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.