Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
8 mei 2008 Nieuws

Verzekeringssite: iZio werkt oververzekering in de hand

Woensdagmiddag werd op de Albert Cuypmarkt in Amsterdam door zanger Gordon de nieuwe verzekeraar iZio onthuld. iZio en is eigendom van Delta Lloyd en richt zich met polispakketten op jongeren.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

iZio biedt een 7-delige basispakketpolis, exclusief auto- en zorgverzekering. Deze bundel is volgens iZio ‘zo'n 40% goedkoper dan in de markt gebruikelijk is'. Ook zou oververzekeren of dubbele dekkingen tot het verleden behoren.

 

Volgens Verzekeringssite.nl gaat de nieuwkomer juist in tegen de trend waarbij verzekeraars consumenten wijzen op oververzekering. Erik Hordijk van Verzekeringssite.nl: “Jongeren zijn over het algemeen niet geïnteresseerd in uitvaartverzekeringen en hebben vaak geen ongevallendekking nodig. Daarnaast heb je alleen een opstalverzekering nodig als je een koopwoning hebt. Kortom, als je een dergelijke bundel aanschaft, is de kans groot dat je je onnodig verzekert. En dan zijn de afzonderlijke verzekeringen binnen de bundel opeens helemaal niet zo goedkoop meer", aldus Hordijk. Verzekeringssite.nl adviseert consumenten dan ook om alleen datgene te verzekeren waarvan je zelf het risico niet kunt dragen. Losse verzekeringen blijken vaak voordeliger dan een pakket.

 

Bron: verzekeringssite.nl, 08-05-2008

Uw mening

 
Berend Tooms
14 mei 2008
nou mis??? Niet echt, maar het heeft het nadeel dat er alleen maar een uitkering volgt na een ongeval en dat je, ondanks het feit dat je misschien volledig arbeidsongeschikt bent, maar een paar procent krijgt van wat je aan verzekerde som gesloten hebt. Kortom.. wat verzeker je nu eigenlijk? Ongeveer de vergelijking gaat op tussen een OI en een SVI. Mijn advies is een mooie arbeidsongeschikheidsverzekering (of allerleiaanvullingsmogelijkheden in die richting) of een verzekerde som van minimaal een miljoen, wat dan helaas weer wat meer dan een biertje kost.
 
Bram Verwijs
13 mei 2008
Erik Hordijk slaat de plank volledig mis als hij stelt dat jongeren over het algemeen geen ongevallenverzekering nodig hebben. In mijn praktiojk heb ik al een aantal jongens gehad met een een motorongeval met als resultaat een blijvende invaliditeit, waarna forse inversteringen moesten worden gedaan in aanpassing woning van hebzelf of van hun ouders.
Wat is er mios mee om een jongere een goede ongevallenverzekering te adviseren tegen een premie die slechts 1 biertje per week kost?
 
Wilt u reageren? Log graag eerst in.

Rubrieken

Opvoerdatum

8 mei 2008

Laatst gewijzigd

8 mei 2008

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.