Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
3 okt 2018 Nieuws

Zorgplicht assurantietussenpersoon

De zorgplicht geldt zowel bij aanvang als tijdens de looptijd van een schadeverzekering. In een Kifid uitspraak is gesteld noch gebleken dat de Adviseur de passendheid van het product voor Consument periodiek heeft getoetst. De Adviseur is tekortgeschoten in zijn verplichtingen jegens Consument.
29 aug 2018 Nieuws

Onjuiste fiscale einddatum bij herfinanciering

Consument stelt dat de Bank tekortgeschoten is in de informatieverstrekking over de fiscale aftrekbaarheid van de hypotheekrente en aldus haar zorgplicht heeft geschonden. Consument heeft in 2007 zijn hypotheek overgesloten.
2 mrt 2018 Kennis

BEM-clausule

24 jan 2018 Nieuws

Waardevermindering huizen Groningen moet vergoed worden

Het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft uitspraak gedaan in het hoger beroep dat de NAM heeft ingesteld tegen het vonnis van de rechtbank Noord-Nederland van 2 september 2015 in het geschil tussen aan de ene zijde NAM en aan de andere zijde stichting Waardevermindering door Aardbevingen Groningen (stichting WAG) en een aantal woningcorporaties.
16 dec 2016 Nieuws

Inzittende kan schade voortaan direct regelen

Wie niet achter het stuur zit en als inzittende betrokken raakt bij een ongeluk kan voortaan direct de schade regelen met de verzekeraar van het voertuig waarin hij of zij zit. De Algemene Ledenvergadering van het Verbond van Verzekeraars heeft ingestemd met deze aanpassing van Bedrijfsregeling 7 ‘Schuldloze Derde’. Dit betekent dat de schade voor inzittenden van motorvoertuigen veel vlotter en efficiënter kan worden afgehandeld, omdat je na een aanrijding meteen weet welke verzekeraar de (letsel)schade gaat behandelen.
25 apr 2016 Nieuws

Kamervragen korting schadevergoeding op WIA uitkering

Minister Asscher (SZW) heeft de Tweede Kamer antwoorden gegeven op de Kamervragen over 'zieke werknemers die ten onrechte geen verlofdagen opbouwen, hiervoor schadevergoeding ontvangen en daarom gekort worden op hun uitkering in het kader van de Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen (WIA)'.
22 okt 2014 Nieuws

Hogere fiscale bijtelling als gevolg van aanrijding verhaalbaar?

In het kader van een total loss moet een nieuwe auto worden aangeschaft. Wegens (gewijzigde) fiscale bijtelling van een auto van de zaak, claimt benadeelde de verhoogde bijtelling bij de verzekeraar van de tegenpartij (schuldschade). De rechter kent deze claim toe.
14 aug 2014 Nieuws

Kamervragen over fraude bij schadeherstel

Minister Opstelten (Veiligheid en Justitie) heeft antwoorden gegeven op eerder gestelde kamervragen over fraude bij schadeherstel. Minister Opstelten steunt de maatregelen die de branche in dit kader neemt, zolang deze binnen de wettelijke kaders passen en proportioneel zijn.
23 aug 2013 Nieuws

Eerste resultaten onderzoeken aardbevingen Groningen

Van 4 onderzoeken over gaswinning in het Groningen-veld die minister Kamp van Economische Zaken (EZ) laat uitvoeren zijn de eerste resultaten klaar. Dat schreef de minister donderdag 22 augustus 2013 aan de Tweede Kamer. Zie link voor onderzoeksrapport. Minister Henk Kamp van Economische zaken (EZ) gaat de komende tijd de ontwikkelingen van huizenprijzen in het aardbevingsgebied in Groningen nauwlettend in de gaten houden.
24 mei 2013 Nieuws

Waarborgfonds lanceert Schadezonderdader.nl

Wie verkeersschade oploopt door een onbekend of onverzekerd motorrijtuig, kan een beroep doen op het Waarborgfonds Motorverkeer. Veel Nederlanders weten echter niet met welke problemen ze er precies terecht kunnen. Met de nieuwe website schadezonderdader.nl wil het Waarborgfonds daar verandering in brengen.
Getoond 1 tot 10 van 15. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.