Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
27 mrt 2020 Nieuws

AFM: Vooralsnog geen uitstel voor adviseurs invullen vragenlijst

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden waarmee de financiële sector momenteel wordt geconfronteerd, heeft de AFM besloten grote gegevensuitvragen aan financiële ondernemingen op te schorten tot 1 juni 2020.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

De AFM wil de financiële sector hiermee ruimte geven om zich volledig te richten op de uitdagingen van deze crisis en op de behoeften van de klanten.

Rekening houden met de omstandigheden

Hierop zijn enkele uitzonderingen: onze onderzoeken naar aflossingsvrije hypotheken, de naleving van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) en de Marktmonitor Adviseurs en Bemiddelaars (MMAB). Maar ook bij die onderzoeken houden we rekening met de omstandigheden waarmee financiële ondernemingen momenteel te maken hebben.

Ondanks de uitzonderlijke situatie verwacht de AFM van financiële partijen dat zij zich natuurlijk blijven houden aan alle wet- en regelgeving die op hen van toepassing is.

 

Bron: AFM

Lees ook…

Marktmonitor adviseurs en bemiddelaars 2020

Begin maart kan de eerste groep adviseurs en bemiddelaars de Marktmonitor voor 2020 invullen. De vragenlijst bevat ook vragen over de naleving van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) en heet daarom ‘MMAB en Wwft 2020’. Het invullen is verplicht.

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

27 mrt 2020

Laatst gewijzigd

27 mrt 2020

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2021. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.