Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
27 aug 2012 Nieuws

Starter kan beste als eenmansbedrijf beginnen

Nieuwe bedrijven kunnen het best als eenpitter beginnen en nog niet te veel geld investeren om zo hun overlevingskansen te vergroten. Dat stelt onderzoeker André van Stel van Panteia/EIM. "Ondernemers die alleen beginnen, presteren beter dan degenen die meteen personeel in dienst nemen.”
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

Ondernemers die voorzichtig beginnen kunnen eerst de reacties vanuit de markt afwachten en daarna uitbouwen en werknemers in dienst nemen. Zo’n voorzichtige lancering staat tegenover een professionele grootschalige lancering. Er is lang gedacht dat deze juist de overlevingskansen van beginnende ondernemingen vergroten, omdat ze bronnen beter kunnen benutten. Maar deze manier van lanceren is ook riskant. Uit het onderzoek blijkt ook dat mensen die eerder een bedrijf hebben gehad het er beter vanaf brengen. Van Stel: "Ondernemerschapservaring heeft een positieve invloed. Dit betekent ook dat mensen de uit een werkloosheidspositie of als werknemer een bedrijf starten, extra voorzichtig moeten zijn."

Bron: ANP, 27-06-2012

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

27 jun 2012

Laatst gewijzigd

27 aug 2012

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2021. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.