Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
15 jan 2008 Nieuws

Klacht tegen Delta Lloyd

De Stichting Verliespolis gaat een klachtenprocedure beginnen tegen verzekeraar Delta Lloyd bij het Kifid. Volgens de stichting zijn er “grote tekortkomingen” in de beleggingshypotheek ’Delta Life’ van de verzekeraar.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

Gesprekken tussen de twee partijen hebben geen oplossing opgeleverd, aldus de stichting maandag. De stichting klaagt dat een groot deel van de kosten die de verzekeraar in rekening brengt niet is genoemd in de offerte. Ook is de hoogte van de kosten die wel genoemd worden niet of onvoldoende aangegeven. Bovendien leidt de manier waarop de kosten in rekening worden gebracht tot ernstige verhoging van de kosten, aldus de stichting.

 

Delta Lloyd heeft aangegeven een brede oplossing te willen zoeken voor verschillende beleggingsverzekeringen, maar wilde volgens de stichting niet ingaan op een voorstel om lopende polissen aan te passen en verlopen polissen te compenseren.

 

Bron: De Financiële Telegraaf, 15-01-2008

Rubrieken

Opvoerdatum

15 jan 2008

Laatst gewijzigd

15 jan 2008

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.