Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
23 jul 2020 Nieuws

Tool geeft ouders overzicht op financieel gebied

Vanaf het moment dat je weet dat je een kind verwacht tot dat je kind helemaal op eigen benen staat, is er ook op financieel gebied veel om je als ouders in te verdiepen.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

De overheid heeft veel geregeld voor ouders van minderjarige kinderen en voor ouders die een kind verwachten. Maar waar moet je nu precies op letten? En waar hebben jij en je kinderen recht op? Veel is afhankelijk van de leeftijdsfase van je kind. Om ouders hierin meer overzicht te biedden lanceert Wijzer in geldzaken de tool Kinderen & geldzaken. Deze tool biedt ouders ook de mogelijkheid om een herinnering in te stellen zodat je regelmatig even kijkt of er wat verandert.

Inclusief tips voor de financiële opvoeding

De tool Kinderen & geldzaken helpt ouders naast een persoonlijk overzicht eveneens met bijpassende tips voor de financiële opvoeding over bijvoorbeeld zakgeld, kleedgeld en het openen van een bankrekening. Ook laat de tool zien wat de rechten van kinderen zijn als het gaat om minimumloon of bijbaantjes. Door kinderen al jong te leren omgaan met geld, wordt de basis gelegd voor financiële zelfstandigheid op volwassen leeftijd.

Klik hier voor det tool

 

Bron: Wijzer in geldzaken

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

23 jul 2020

Laatst gewijzigd

23 jul 2020

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.