Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
23 jun 2020 Nieuws

Uitwerking pensioenakkoord

Minister Koolmees stuurde de Eerste Kamer en de Tweede Kamer de relevante documenten rondom de uitwerking van het pensioenakkoord.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

Op vrijdag 12 juni jl. heeft minister Koolmees samen met werkgevers- en werknemersorganisaties na afloop van bestuurlijk overleg publiekelijk bekend gemaakt dat de gesprekken over de uitwerking van het Pensioenakkoord waren afgerond.

Nu de consulatie van de achterban van betrokken partijen langer duurt dan voorzien, verstrekte Koolmees de Eerste Kamer en Tweede Kamer het consultatiedocument dat is opgesteld voor de achterbanconsultatie van werkgevers- en werknemersorganisaties, alsmede de hoofdlijnennotitie uitwerking pensioenakkoord.

 

Bron: Rijksoverheid

Lees ook…

Aanvalsplan witte vlekken (pensioen)

De Stichting van Arbeid acht het van groot belang dat werknemers pensioen opbouwen. Niet alleen voor het individu maar ook vanwege het maatschappelijk en economisch belang.

Opeetconstructie (vanwege eigen bijdrage voor verpleegzorg)

Door naast het pensioeninkomen en financieel vermogen ook de overwaarde uit het huis vanaf de eerste dag mee te nemen bij het bepalen van de eigen bijdrage voor verpleeghuiszorg kan de overheid het financieel risico van de eigen bijdragen beter spreiden.

Regels over de verdeling van pensioen bij scheidingen vanaf 2021

Minister Koolmees heeft het verslag aangeboden over de regels van de verdeling van pensioen bij scheidingen vanaf 2021 (Wet pensioenverdeling bij scheiding 2021).

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

23 jun 2020

Laatst gewijzigd

23 jun 2020

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.