Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
9 sep 2016 Nieuws

Gratis webinar Maatregelenbesluit Ziektewet

Op 21 september is het gratis webinar Maatregelenbesluit Ziektewet. Een interessant webinar als u eigenrisicodrager voor de Ziektewet bent. UWV nodigt u van harte uit om hieraan deel te nemen. Het aantal plaatsen is beperkt, wees er daarom snel bij!
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

De Ziektewet biedt werkgevers de mogelijkheid om zelf het risico te dragen voor een aantal vangnetcategorieën. Daarnaast zijn er wettelijke regels voor het opleggen van een maatregel als een zieke werknemer deze regels overtreedt, tijdens of voorafgaand aan zijn Ziektewet-uitkering.

Toepassen wettelijke maatregelen en de rol van UWV
Een webinar is een interactief online seminar. Tijdens het webinar praat UWV met u over het Maatregelenbesluit Ziektewet. Hoe past u de wettelijke maatregelen toe als een zieke medewerker zich niet houdt aan de afspraken? Wat is de rol van UWV hierin en hoe kunnen zij u daarin ondersteunen?

Vragen stellen via de chat
Tijdens het webinar kunt u het UWV ook vragen stellen via de chat. Zij beantwoorden uw vragen dan direct of kort na afloop. Deze antwoorden zijn voor alle deelnemers zichtbaar.

Datum: 21 september,
Tijd: 10:30 tot 11:30 uur. Deelname is gratis.

Aanmelden
Doet u ook mee? Meld u dan aan op www.onlineseminar.nl/uwvwerkgevers.

 

Bron: UWV

Lees ook…

Werkgeverspremies UWV: lichte stijging WGA, ZW vrijwel ongewijzigd

De premies voor de arbeidsongeschiktheids- en ziektewetverzekeringen waarvoor werkgevers zich bij UWV kunnen verzekeren ontwikkelen zich volgens verwachting. UWV heeft de gemiddelde premie van de WGA-verzekering voor 2017 ten opzicht van de huidige premie met 0,03 procentpunt bijgesteld. De ZW-premie voor 2017 is met slechts 0,01 procentpunt bijgesteld. Als gevolg van wetswijzigingen die per 1 januari 2017 ingaan verwacht UWV een stabilisatie van het aantal eigenrisicodragers WGA.

Beantwoording schriftelijke vragen over banenafspraak

Staatssecretaris Klijnsma heeft de Tweede Kamer de antwoorden op vragen van de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid over de één-meting banenafspraak toegezonden.

Toolkit Participatiewet

De toolkit ‘Participatie en banenafspraak’ bevat alle (wettelijke) regelingen die professionals kunnen inzetten om werkgevers te helpen de doelen van de Participatiewet en de banenafspraak in het sociaal akkoord te realiseren.

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

9 sep 2016

Laatst gewijzigd

9 sep 2016

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.