Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
20 okt 2004 Nieuws

Deloitte doet liever geen zaken met riskante klanten

Accountantsbureau Deloitte heeft het afgelopen jaar de banden met sommige klanten verbroken, omdat bij bestudering van de dossiers bleek dat deze mogelijk problemen kunnen veroorzaken. Om welke bedrijven het gaat, wil het bureau niet zeggen. Deloitte voert momenteel ook gesprekken met bedrijven met een verhoogd risico op uitglijders.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

Het accountantskantoor heeft een risicoprofiel gemaakt van klanten, waaruit bijvoorbeeld blijkt dat bedrijven die veel geld ophalen via de beurs sneller in de problemen komen. Het accountantskantoor is voorzichtig geworden na de reeks boekhoudschandalen in het bedrijfsleven. Deloitte zelf kwam in het nieuws door de fraude bij Ahold, dat belangrijke afspraken met dochterbedrijven achterhield voor zijn accountant. 

Het accountantskantoor moest over het gebroken boekjaar, dat eind mei 2004 afliep, een omzetdaling van 6 procent verwerken tot 710 miljoen euro. Het was voor het eerst in tien jaar dat de inkomsten van Deloitte in Nederland afnamen. Het nettoresultaat daalde eveneens, met een ongeveer een kwart tot 92 miljoen euro. 

 

Bron: De Financiele Telegraaf, 19-10-2004

 

Rubrieken

Opvoerdatum

20 okt 2004

Laatst gewijzigd

20 okt 2004

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.