Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
6 okt 2004 Nieuws

NVA blij met Wfd-amendement

De NVA is blij met de aangenomen Wfd en in het bijzonder met het aannemen van het amendement, ingebracht door Frank Heemskerk van de PvdA. Het betreffende amendement regelt de informatieplicht over eventueel aandelenbezit. Dat schrijft de NVA vandaag in een persbericht.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

Directeur Niels Mourits pleitte in de hoorzitting voorafgaande aan de plenaire behandeling van de Wfd voor opname van de verplichting tot transparantie in de Wet financiële dienstverlening, in plaats van in het Besluit. Dit pleidooi is door de PvdA als amendement ingebracht bij de behandeling van de wet.

 

Mourits: “Gelet op de maatschappelijke relevantie van dit onderwerp vond de NVA het belangrijk om ervoor te pleiten deze informatieverplichting jegens de klant, die ook als zodanig in de Richtlijn is opgenomen, op het niveau van de Wet vast te leggen. Ik ben blij dat de Kamer deze opvatting deelt en het amendement-Heemskerk heeft aangenomen.”

 

Bron: NVA, 06-10-2004

 

Rubrieken

Opvoerdatum

6 okt 2004

Laatst gewijzigd

6 okt 2004

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.