Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
6 okt 2004 Nieuws

Fusie FFP en VFFP

Vanaf 1 januari 2005 vallen alle FFP gecertificeerde financiële planners onder één vertegenwoordiging: de Vereniging van gecertificeerde Financiële Planners (VFFP). Daarmee is dan de fusie tussen de FFP en de VFFP een feit.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

Door FFP gecertificeerde financiële planners, werden tot nu toe vertegenwoordigd door de FFP en de VFFP (de vereniging). Tijdens de Wfd-voorbereidingen bleek er een sterke behoefte te zijn aan een representatieve vertegenwoordiging van alle FFP gecertificeerde financiële planners door één organisatie. Begin dit jaar startten de besprekingen tussen FFP en VFFP, die hebben geleid tot concrete fusieplannen. De nieuwe Vereniging FFP verwacht de komende jaren de belangen te kunnen dienen van een beroepsgroep die volgens eigen zeggen op termijn zo’n 3.000 leden zal omvatten. Het lidmaatschap van de nieuwe Vereniging FFP blijft voorbehouden aan financiële planners die voldoen aan de door het register gestelde eisen en die daardoor ook het FFP-Keurmerk mogen dragen. Daarnaast worden de certificerende taken en toezicht houdende werkzaamheden van de huidige FFP voortgezet door een nieuw op te richten Stichting Certificering FFP.

In de Kennisbank vindt u ook informatie over Financiële Planning.

 

Bron: VFFP, 06-10-2004


                        

Rubrieken

Opvoerdatum

6 okt 2004

Laatst gewijzigd

6 okt 2004

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.