Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
8 feb 2013 Nieuws

Real Time Kennisborging

De voormalige minister De Jager heeft de term "Real time kennisborging" ingevoerd. Hij stelde vorig jaar voor "dat financiële dienstverleners ervoor moeten zorgen dat hun bedrijfsvoeringsmodel actuele ontwikkelingen ten allen tijde real-time borgt zodat deze op een adequate manier door de medewerkers worden opgepakt en toegepast. Op die manier ontstaat er geen kennisachterstand en kunnen ondernemingen permanente educatie in brede zin op een eigen manier vormgeven. Daarnaast wil ik adviseurs verplichten om periodiek een PE-examen af te leggen. Gezien de nieuwe eis voor ondernemingen om in de bedrijfsvoering kennis real-time up-to-date te houden kan de frequentie van dit examen omlaag."
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

Real Time Kennisborging
Hoe u dat in de organisatie vormgeeft staat u vrij, als u maar kunt aantonen aan de toezichthouder hoe u kennis 'real time' beschikbaar maakt en heeft.

Ingangsdatum?
Let ondertussen wel even op de ingangsdatum: deze verplichting geldt pas vanaf 1 januari 2014.

Er is in de markt wat verwarring ontstaan omdat sommige partijen riepen (en roepen) dat u dit al in 2013 geïmplementeerd moet hebben. U heeft dus nog even de tijd om te bepalen hoe u dit het beste kunt gaan regelen in uw organisatie. In een aparte nieuwsbrief (vanuit StudieCentrum FinanciëleBranche) gaan we specifiek op dit punt informeren in de komende maanden.Ook via de Fintool nieuwsbrief zal hier aandacht aan besteed worden. Wij komen dan ook met een passend produkt voor het borgen van "real time kennis".

 

Downloads

Downloads zijn alleen beschikbaar voor abonnees. Log graag in of neem een abonnement.

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2021. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.