Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
21 jul 2020 Kennis

De fiscale aspecten van adviseren op declaratiebasis

Adviesmatch en de trend tot meer transparantie hebben grote invloed op de wijze waarop u uw geld verdient. Steeds vaker kiezen intermediairs voor beloning op declaratiebasis. Wat zijn daar de fiscale gevolgen van?
28 jan 2014 Kennis

Lijfrentebesluit: 13 juni 2012 BLKB2012/283M

Als download is het lijfrentebesluit aan de kennisbank toegevoegd. Van praktisch belang is met name paragraaf 2.4 'Beloning tussenpersoon (artikel 1.7b van de Wet IB 2001)'
22 mrt 2013 Nieuws

Adfiz zet Reaal onder druk wegens aanpassing provisiebeloning

Adfiz staat klaar om collectieve procedure te voeren tegen schending afspraken met intermediair door Reaal Reaal volhardt in haar beleid eenzijdig de provisiebeloning in te trekken. Reaal handelt hiermee in strijd met de afspraken die zij zelf met het intermediair en de klant heeft gemaakt over de beloning voor de dienstverlening van de adviseur. Adfiz zal leden ondersteunen die een civielrechtelijke procedure willen starten tegen deze eenzijdige intrekking. Leden kunnen zich melden voor het voeren van een collectieve procedure.
29 aug 2012 Nieuws

MultiSafe wil provisieverbod op schade

“Provisie is onze grootste vijand. Die houdt ons namelijk met een dubbele Nelson gebonden aan de productgerichte verkoop. Wat mij betreft pakken we door en voeren we ook voor de schademarkt een provisieverbod in... bijvoorbeeld vanaf 2017. Gewoon pats boem in één keer invoeren.” Dat stelt Michael Mackaaij, eigenaar van MultiSafe in ‘Verzekerd!’ van het Verbond van Verzekeraars.
20 aug 2012 Nieuws

Consumentenbond berust in MultiSafe-arrest

De Consumentenbond gaat niet in beroep tegen de MultiSafe-uitspraak van de rechtbank. De rechter oordeelde in mei dat MultiSafe voor de dienstverlening aan klanten een servicebijdrage mag vragen, naast de provisie die het van verzekeraars ontvangt.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2021. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.