Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
20 dec 2017 Nieuws

Belastingplan 2018 door Eerste Kamer aangenomen

De Eerste Kamer heeft dinsdag (19 december 2017) ingestemd met het Belastingplan 2018. Ook is men akkoord gegaan met het wetsvoorstel voor een geleidelijke afschaffing van de fiscale aftrek voor mensen die de schuld op hun eigen woning hebben afgelost, de zogenoemde Wet-Hillen. De herinvoering van aflossingsvrije hypotheken is een optie die onderzocht wordt.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

De Verzamelwet pensioenen 2017 is aangenomen. Dit wetsvoorstel bevat verschillende wijzigingen in een aantal wetten op het terrein van pensioenen. Het betreft wijzigingen die hoofdzakelijk technisch van aard zijn. Deze wijzigingen hebben een verbetering van de pensioenwetgeving tot doel.

Aflossingsvrije hypotheek

In een eerder aangenomen motie wordt het kabinet verzocht de mogelijkheden en gevolgen te onderzoeken van het beperken van de aflossingsverplichting voor hypotheken tot een restschuld van bijvoorbeeld 30% van het geleende bedrag.

De Staatssecretaris van Financiën zal samen met de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties begin volgend jaar de mogelijkheden en gevolgen onderzoeken van het beperken van de aflossingsverplichting.

 

Bron: Rijksoverheid

Downloads

Downloads zijn alleen beschikbaar als u bent ingelogd. Log graag in of neem een abonnement.

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

20 dec 2017

Laatst gewijzigd

20 dec 2017

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.