Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
15 apr 2013 Nieuws

Radiospotjes over Pensioen3daagse

Algemeen directeur Richard Weurding van het Verbond van Verzekeraars roept alle werkgevers van Nederland op om hun werknemers goed te informeren over hun pensioen. Dat doet hij de komende weken samen met algemeen directeur Gerard Riemen van de Pensioenfederatie en bestuurslid Harman Korte van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in radiospotjes op BNR Nieuwsradio over de Pensioen3daagse op 1, 2 en 3 oktober 2013.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

Werkgevers kunnen zich de komende weken opgeven voor deelname aan de Pensioen3daagse. Dat lijkt misschien nog ver weg, maar achter de schermen is Wijzer in geldzaken al druk bezig met de voorbereidingen. Tijdens deze driedaagse kunnen werkgevers onder meer bijeenkomsten en spreekuren voor hun werknemers aanbieden, waarin medewerkers meer te weten kunnen komen over de wijze waarop hun pensioen is geregeld. Richard Weurding: “Het pensioenbewustzijn van Nederlanders is belangrijk. Het is duidelijk dat werkgevers daar een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren, zodat werknemers ten minste één keer per jaar hun pensioenoverzicht raadplegen om te zien hoe ze er voor staan. Nu en straks.”

Werkgevers kunnen zich digitaal aanmelden.

Benieuwd naar het spotje? Kijk snel!

Werknemers kunnen voor een pensioencheck terecht op mijnpensioenoverzicht.nl en pensioenkijker.nl. Meer informatie over pensioenen staat ook op allesoververzekeren.nl.

 

Bron: Verzekeraars.nl

 

Lees ook…

Pensioen3daagse 2012: extra aandacht voor pensioen

Op 27, 28, en 29 september vindt voor de tweede keer de Pensioen3daagse plaats. Net als vorig jaar zijn er in het hele land activiteiten rondom het pensioen. 'Wijzer in Geldzaken', de organisator, roept iedereen op om tijdens deze drie dagen vooral zelf actief mee te doen!

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

15 apr 2013

Laatst gewijzigd

15 apr 2013

Adresgegevens

Fintool

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.