Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
 
31 mrt 2023 Nieuws

Beleidsregel geschiktheid 2012

Dit besluit tot wijziging van de Beleidsregel geschiktheid 2012 betreft een aanpassing van de Beleidsregel geschiktheid 2012 in het kader van nieuwe wet- en regelgeving die in werking is getreden.
9 sep 2020 Nieuws

Oprichting VFBO

Het Verbond Financiële BeroepsOrganisaties (VFBO) is een feit. Onlangs hebben de voorzitters van FFP, SEH en RFEA de oprichtingsakte getekend, waarin afspraken zijn gemaakt rondom een krachtige samenwerking in de wereld van financieel advies.
24 feb 2017 Nieuws

Beleidsbepalers van financiële ondernemingen ten onrechte heengezonden door AFM

Het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) deed in hoger beroep uitspraak over de opdracht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) aan twee financiële ondernemingen die bemiddelen in verzekeringen en krediet om hun enige beleidsbepalers heen te zenden. Het CBb schrapt deze maatregel en draagt de AFM op om een nieuw besluit te nemen en hooguit te komen met een minder zware maatregel.
27 aug 2012 Nieuws

Speciale nieuwsbrief over personentoetsing (AFM nieuwsbrief)

Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Deze speciale nieuwsbrief over personentoetsingen is opgesteld omdat een aantal zaken rondom personentoetsingen in de nabije toekomst veranderen. Naast wijzigingen van de regelgeving zijn er ook enkele aanpassingen van formulieren en wijzigingen in onze werkwijze en gebruikte documenten. De AFM informeert u graag over deze veranderingen.
22 aug 2012 Nieuws

Wijziging van de Wet op het financieel toezicht

Minister De Jager van Financiën stuurt het derde pakket wetgeving op het terrein van de financiële markten aan de Tweede Kamer. Wij hebben de meest relevante punten uit dit pakket op een rij gezet.
 

Adresgegevens

Fintool

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.