Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
10 okt 2018 Nieuws

Berichtenbox app

Met de lancering van de Berichtenbox app wordt het eenvoudig om post van de overheid op een mobiele telefoon of tablet te lezen. De Berichtenbox van MijnOverheid, een persoonlijke beveiligde postbus voor post van de overheid kent momenteel al ruim 7,5 miljoen gebruikers.
11 sep 2018 Nieuws

Volstaat berichtgeving door Belastingdienst via Berichtenbox?

De Belastingdienst heeft aan een belastingplichtige - vanwege het niet tijdig indienen van een IB aangifte - voor het jaar 2015 een ambtshalve aanslag inkomstenbelasting en premie volksverzekeringen (IB/PVV) opgelegd, alsmede bij beschikking een boete van € 369. Daarnaast heeft verweerder een bedrag van € 64 aan belastingrente in rekening gebracht.
15 jan 2016 Nieuws

Voorlopige aanslag 2016 online beschikbaar

In januari verstuurt de Belastingdienst de voorlopige aanslag 2016 naar iedereen die maandelijks inkomstenbelasting en sociale premies betaalt. Uiterlijk 1 februari ontvangt u de voorlopige aanslag met de post. En u bekijkt hem vanaf vandaag (15 januari) in uw Berichtenbox op MijnOverheid.
24 nov 2015 Nieuws

Veel vragen over verdwijnen blauwe envelop

Staatssecretaris van Financiën, E.D. Wiebes, gaat uitgebreid in op Kamervragen over het verdwijnen van de blauwe envelop, het gebruik van de berichtenbox en de ouderenservice van de ouderenbonden.
11 nov 2015 Nieuws

Stimuleren gebruik Berichtenbox verloopt succesvol

Sinds de start van de campagne rond het verdwijnen van de blauwe envelop, is het aantal mensen dat hun account activeert op MijnOverheid vertienvoudigd. Gemiddeld worden per dag 12.000 accounts geactiveerd, waardoor bijna 2 miljoen mensen nu hun berichten van de overheid digitaal in de Berichtenbox ontvangen.
6 nov 2014 Nieuws

Nieuwe envelop met informatie over digitale post

Post voor de inkomstenbelasting, toeslagen en de motorrijtuigenbelasting verstuurt de Belastingdienst vanaf deze week in een nieuwe envelop. Op de envelop vindt u een tekstkader waarin de Belastingdienst een oproep doet uw account op MijnOverheid te activeren. Dan ontvangt u post van de Belastingdienst ook digitaal in uw Berichtenbox op MijnOverheid.
12 mei 2014 Nieuws

Antwoorden op schriftelijke vragen over Belastingdienst

Staatssecretaris Wiebes van Financiën beantwoordt schriftelijke vragen over de 13e halfjaarsrapportage van de Belastingdienst. Hierna een selectie uit de 80 vragen die beantwoord zijn.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.