Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten

De ondernemer in de IB

1 tot 10 van 348.
22 aug 2013 Nieuws

Verwerking burgerservicenummer in het BTW-nummer van ZZP'ers

Minister Plasterk ( BZK) bericht de Kamer inzake het gebruik van het burgerservicenummer (BSN) in het BTW-nummer van zelfstandigen zonder personeel (ZZP) in het kader van het tegengaan van identiteitsfraude.
1 jul 2013 Nieuws

Kabinet geeft ondernemers meer ruimte te investeren

Ondernemers kunnen van 1 juli 2013 tot het einde van dit jaar direct tot de helft van nieuwe bedrijfsinvesteringen afschrijven en van de belasting aftrekken. Hierdoor kunnen ondernemers hun belastingafdracht de komende jaren verminderen. Dit levert extra ruimte om te investeren ter grootte van 400 miljoen euro. De ministerraad heeft daarmee ingestemd op voorstel van staatssecretaris Weekers van Financiën en minister Kamp van Economische Zaken.
12 sep 2012 Nieuws

Nieuw bv-recht gaat in per 1 oktober 2012

Minder eisen oprichting bv, door invoering Flex-BV. De verplichte bankverklaring, accountantscontrole en het startkapitaal van € 18.000 worden afgeschaft. Dit scheelt bedrijven tijd en administratieve kosten.
24 aug 2012 Nieuws

Kwart meer faillissementen

Dit jaar gaan in Nederland 25 procent meer bedrijven failliet dan in 2011. Dat blijkt uit een raming van kredietverzekeraar Euler Hermes die eerder dit jaar nog uitging van een stijging met 3 procent.
8 aug 2012 Nieuws

Opnieuw meer faillissementen

In het tweede kwartaal waren er ruim 20 procent meer faillissementen dan in dezelfde periode vorig jaar. Er gingen 2.750 bedrijven over de kop. Dit blijkt uit de kwartaalanalyse van Graydon.
27 aug 2012 Nieuws

CPB noemt situatie kantorenmarkt zorgwekkend

De huidige hoge leegstand op de kantorenmarkt is vanuit historisch perspectief niet uniek. Wat de situatie echter zorgwekkend maakt is een combinatie van de verwachte daling van de werkgelegenheid en een mogelijke daling van het kantoorgebruik per werkende. Dat schrijft het CPB in zijn notitie ‘Kantorenmarkt in historisch en toekomstig perspectief’.
27 aug 2012 Nieuws

Banken houden zelf deur naar MKB op slot

Banken verstrekken minder krediet aan MKB-bedrijven omdat de kredieteisen zijn aangescherpt. Dat zegt kredietbemiddelaar Credion op basis van eigen cijfers.
27 aug 2012 Nieuws

MKB diep teleurgesteld over btw-verhoging

MKB-Nederland voorzitter Hans Biesheuvel is ‘diep teleurgesteld’ dat het kabinet de verhoging van het btw-tarief doorzet en ook niet bereid is om de maatregel die op 1 oktober moet ingaan drie maanden uit te stellen.
27 aug 2012 Nieuws

Starter kan beste als eenmansbedrijf beginnen

Nieuwe bedrijven kunnen het best als eenpitter beginnen en nog niet te veel geld investeren om zo hun overlevingskansen te vergroten. Dat stelt onderzoeker André van Stel van Panteia/EIM. "Ondernemers die alleen beginnen, presteren beter dan degenen die meteen personeel in dienst nemen.”
27 aug 2012 Nieuws

Omvangrijke bankfraude treft zakelijke rekeninghouders

Zakelijke rekeninghouders zijn in de afgelopen periode slachtoffer geworden van cybercriminelen die hebben geprobeerd rekeningen te plunderen voor zeker 35,6 miljoen euro. Volgens IT-beveiligingsbedrijven McAfee en Guardian Analytics zijn daarbij vernieuwde en geautomatiseerde techniek toegepast.
Getoond 1 tot 10 van 348. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2021. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.