Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
 
13 nov 2013 Nieuws

Huis & Hypotheek faciliteert totaaladvies met nieuw bespaarconcept

Huis & Hypotheek kan haar klanten, naast financieel advies, nu ook adviseren over besparingen op vaste lasten. Via de vernieuwde dienstverlening SeeF wordt gekeken waar consumenten de mogelijkheid hebben om te besparen op de tarieven voor energie, TV, internet en telefonie. Daarnaast helpt de adviseur bij de aanvraag voor zonnepanelen en spouwmuurisolatie, waarmee de maandelijkse energielasten mogelijk nog verder omlaag gebracht kunnen worden. Met SeeF faciliteert Huis & Hypotheek totaaladvies voor haar klanten.
4 okt 2012 Nieuws

Commerciële initiatieven – out of the box denken?

2013 wordt een spannend jaar voor (hypotheek)adviseurs. Veel fiscale wijzigingen, provisieverbod, nieuwe marktpartijen en initiatieven, waarbij de adviseur zijn toegevoegde waarde kan tonen en de bijbehorende ‘boterham’ kan verdienen. De afgelopen week zijn er diverse berichten in de media geweest, waarbij externe partijen een verdienmodel creëren. Soms moet je je markt maken. Daarom een paar voorbeelden van andere partijen, waar u wellicht een eigen draai aan kunt geven.
28 sep 2012 Nieuws

AFM biedt handvatten bedieningsconcept

In de nieuwsbrief van September biedt de AFM handvatten voor het intermediair aan. Stelt uw bedieningsconcept het klantbelang centraal? AFM biedt handvatten.
 

Adresgegevens

Fintool

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.