Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
 
26 nov 2020 Nieuws

Tijdelijk arbeidscontract? Doorvragen bij intakegesprek!

Consument heeft een oriëntatiegesprek met de Adviseur gevoerd, waarin aan de orde kwam dat Consument een tijdelijk arbeidscontract had.
In het adviesgesprek, waarin de Adviseur over de stukken van Consument beschikte, bleek dat een financiering voor de gewenste woning financieel niet haalbaar was in verband met het inkomen in de voorgaande jaren, dat relevant is in geval van een tijdelijk dienstverband.
18 sep 2018 Nieuws

Klacht over hypotheekadvies uit 2005 ontvankelijk?

Consumenten hebben zich beklaagd over het in 2005 door de Adviseur gegeven hypotheekadvies voor de financiering van een nieuwbouwwoning. Consumenten hebben gesteld dat een niet passend advies is gegeven en zij hierdoor schade hebben geleden. Consumenten hebben, bij monde van hun gemachtigde, zes klachtonderdelen aangevoerd.
10 aug 2012 Nieuws

TENA zet intakegesprekken met Achmea-verzekerden voorlopig stop

Tena heeft besloten de benadering van Achmea-verzekerden met incontinentieproblemen voorlopig stop te zetten om in overleg te treden met alle betrokken partijen. Dit naar aanleiding van berichtgeving in diverse media waarin gesuggereerd wordt dat er door betrokken partijen onzorgvuldig gehandeld zou zijn.
 

Adresgegevens

Fintool

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.