Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
 
18 aug 2023 Nieuws

Energielabelafschrift downloaden

Sinds 16 augustus 2023 kunnen huurders hun energielabelafschrift downloaden op MijnOverheid. Bewoners van een eigen woning konden dit al.
5 mei 2023 Nieuws

Energielabel op MijnOverheid

Het energielabel komt voor huurders op MijnOverheid beschikbaar. Hiermee krijgen zij inzicht in de energieprestatie van hun woning, de maatregelen voor verduurzaming en de onderbouwing van de labelletter die meetelt in de punten van het Woningwaarderingsstelsel.
1 mei 2023 Nieuws

Nabestaandenmachtiging biedt meer gemak

Sinds februari 2023 is het mogelijk om online een nabestaandenmachtiging aan te vragen. Met deze machtiging regelen nabestaanden online de belastingzaken van een overledene. Zo’n 20.000 mensen maakten hiervan al gebruik om de aangifte inkomstenbelasting voor de overledene te doen.
8 jun 2022 Nieuws

DigiD-activeringscode ontvangen via videobellen

Woont u buiten Nederland of bent u voor langere tijd in het buitenland? En heeft u vanuit het buitenland een DigiD aangevraagd?
2 mei 2022 Nieuws

Antwoorden op vragen over afhandeling belastingzaken na overlijden

Na overlijden vervalt de toegang tot het portaal MijnBelastingdienst Zakelijk. Het is onmogelijk voor nabestaanden om toegang te verkrijgen met het DigiD van de overledene. Staatssecretaris Van Rij laat weten in een brief aan de Kamer dat de Belastingdienst op verschillende manieren probeert te ondersteunen bij deze situaties.
7 apr 2022 Nieuws

Inloggen DigiD binnenkort alleen met app of sms-controle

Vanaf 1 oktober 2022 kunt u alleen nog inloggen op Mijn Belastingdienst met de DigiD app of met een sms-controle. Voor inloggen op Mijn toeslagen geldt dit per 1 januari 2023.
7 jul 2021 Nieuws

Checklist verhuizen naar het buitenland

De Rijksoverheid heeft een webpagina beschikbaar gesteld voor mensen die naar het buitenland verhuizen. Aan de hand van een checklist kan men kijken waar men op moet letten.
6 mei 2021 Nieuws

Verlenging inlevertermijn van de aangifte inkomstenbelasting

Door de coronamaatregelen is het voor veel mensen helaas niet mogelijk om hulp op locatie te krijgen bij het doen van belastingaangifte. Hierdoor kan misschien niet iedereen dit op tijd doen. Geldt dit voor u? En hebt u een DigiD-machtigingscode? Dan wordt de inlevertermijn van uw belastingaangifte verlengd tot 1 september 2021.
7 jan 2021 Nieuws

Meldpunt Fouten in Overheidsregistraties van start

In Nederland gebruiken veel overheidsorganisaties jouw gegevens. Het gaat om gegevens van burgers, bedrijven en bijvoorbeeld gebouwen. Het is dus belangrijk dat al die gegevens kloppen. Staat er toch een fout in een registratie? Dan moet deze snel worden hersteld. Het nieuwe Meldpunt Fouten in Overheidsregistraties kan hierbij helpen.
4 dec 2020 Nieuws

Afwikkeling belastingteruggave nabestaande

Staatssecretaris Vijlbrief gaf antwoorden op Kamervragen over de afwikkeling van de belastingteruggave nabestaanden.
Getoond 1 tot 10 van 47. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.