Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
 
3 mei 2021 Nieuws

Collectief naar rechter voor schadevergoeding bij massaschade

Burgers en bedrijven die massaal schade lijden omdat ze de dupe zijn geworden van bijvoorbeeld een auto waarmee is gesjoemeld, kunnen vanaf 1 januari 2020 samen naar de rechter om hun schade vergoed te krijgen.
20 mrt 2019 Nieuws

Steun voor collectieve schadevergoedingsactie

De Eerste Kamer heeft ingestemd met het wetsvoorstel 'Wet afwikkeling massaschade in collectieve actie' waardoor burgers en bedrijven die massaal schade lijden voortaan samen naar de rechter kunnen stappen om hun schade vergoed te krijgen.
29 jan 2019 Nieuws

Wet afwikkeling massaschade in collectieve actie

Minister S. Dekker heeft de Tweede Kamer de derde nota van van het Burgerlijk Wetboek en het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering teneinde de afwikkeling van massaschade in een collectieve actie mogelijk te maken (Wet afwikkeling massaschade in collectieve actie) toegezonden.
17 nov 2016 Nieuws

Wetsvoorstel collectieve schadevergoedingsactie naar Tweede Kamer

Langdurige en kostbare procedures zijn binnenkort verleden tijd, wanneer consumenten of bedrijven de schade van een slecht product of gebrekkige dienstverlening vergoed willen krijgen. Representatieve belangenorganisaties kunnen straks voor een groep gedupeerden in één procedure bij de rechter vergoeding van massaschade vorderen.
16 mrt 2004 Kennis

Belangenorganisaties assurantietussenpersoon en gevolmachtigde agenten

Huidig Adfiz
NVA gefuseerd met NBVA onder de naam Adfiz Sinds 14 januari 2010 is de NVA gefuseerd met de NBVA onder de naam Adfiz. De nieuwe vereniging is gevestigd in Tiel en heeft een eigen website www.adfiz.nl.
 

Adresgegevens

Fintool

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.