Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
 
12 apr 2024 Nieuws

Plannen voor eenvoudiger verlof opnemen

Er zijn tien verschillende wettelijke verlofregelingen die bijdragen aan een goede balans tussen werk en zorg voor kinderen of andere naasten. Alleen weten mensen niet altijd waar ze gebruik van kunnen maken, omdat het verlofstelsel door de jaren heen complex en onoverzichtelijk is geworden.
11 dec 2023 Nieuws

Welk verlof kun je wanneer gebruiken?

In een handzaam overzicht staan de diverse soorten verlof beschreven. Verlof voor werknemers rondom de geboorte en zorg voor kinderen en naasten.
3 aug 2022 Nieuws

Regeling betaald ouderschapsverlof (keuzehulp)

Op 2 augustus 2022 is de Wet betaald ouderschapsverlof ingegaan. Ouders en verzorgers kunnen een uitkering krijgen over maximaal 9 weken van hun ouderschapsverlof. Vanaf 9 augustus kunt u de uitkering aanvragen voor uw werknemer.
24 aug 2017 Nieuws

Minder geboorten en sterfgevallen in het weekend

Op zaterdag en vooral zondag worden minder kinderen geboren dan op andere dagen. Ook het levenseinde vindt iets meer op weekdagen plaats. Deze patronen in geboorte en sterfte publiceerde het CBS op basis van nieuwe analyses.
30 dec 2014 Nieuws

Maatregelen Wet Arbeid en Zorg per januari 2015

In het afgelopen jaar zijn een aantal belangrijke wetten aangenomen die ervoor zorgen dat de arbeidsmarkt beter gaat functioneren en dat werken meer gaat lonen. Hieronder een overzicht van de maatregelen die per januari 2015 ingaan.
15 sep 2014 Nieuws

Couveuseverlof en overdracht bevallingsverlof in wetsvoorstel

Naar aanleiding van het nader verslag bij het wetsvoorstel Modernisering regeling voor verlof en arbeidstijden zijn diverse antwoorden gegeven. Daarnaast heeft Minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een aanvulling op het wetsvoorstel Modernisering regelingen voor verlof en arbeidstijden naar de Tweede Kamer gestuurd.
 

Adresgegevens

Fintool

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.