Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
 
6 dec 2023 Nieuws

VKG introduceert het Privé Totaal Pakket

VKG introduceert het Privé Totaal Pakket. Een uitgebreid volmacht verzekeringspakket voor particulieren. Met postcode, huisnummer en de gezinssituatie worden direct de premies van de producten in het pakket bepaald. Het pakket kent standaard complete dekkingen en een concurrerende premie. Zo bedraagt het verzekerde bedrag voor het woonhuis € 1.000.000,- op basis van premier risque. En voor de inboedel geldt een verzekerd bedrag van € 250.000,- op basis van premier risque.
18 mei 2020 Nieuws

VKG biedt hogere maximale pakketkorting

VKG past per 23 mei 2020 de korting op nieuwe zakelijke en particuliere (volmacht) verzekeringspakketten aan. De maximale pakketkorting voor zowel zakelijke als particuliere verzekeringen wordt hoger en bedraagt maximaal maar liefst 12%.
17 dec 2019 Nieuws

VKG breidt BedrijvenOpvangPolis uit met glasverzekering en beroepsaansprakelijkheid

De BedrijvenOpvangPolis (BOP) van full serviceprovider VKG is uitgebreid. De bij VKG aangesloten adviseurs kunnen nu ook de zakelijke producten van Midglas glasverzekeraar en de beroepsaansprakelijkheid van Liberty Specialty Markets offreren en aanvragen. Het totale aantal verzekeraars in de BOP komt daarmee op 10. Het maken van een complete offerte voor een zakelijk verzekeringspakket kost slechts enkele minuten.
30 sep 2019 Nieuws

VKG toont nieuw zakelijk aanvraagproces tijdens VKG Podium

Op donderdag 26 september heette VKG ruim 300 adviseurs en verzekeraars welkom tijdens VKG Podium. Een van de primeurs die tijdens het event werden gelanceerd is een geheel vernieuwd digitaal aanvraagproces voor de BedrijvenOpvangPolis. Het digitale proces verzamelt alle acceptatie- en slotvragen en premiegegevens zodat de klant eenvoudig kan ondertekenen. Dat maakt het aanvragen van een zakelijk pakket van verschillende verzekeraars nog eenvoudiger. Het thema van VKG Podium was ‘Durf’. VKG laat zien dat zij durft te denken in kansen.
25 sep 2019 Nieuws

VKG BedrijvenOpvangPolis: meer dan 100 zakelijke producten online

Full serviceprovider VKG heeft het online berekenen en afsluiten van zakelijke verzekeringen grondig vernieuwd. Van 8 verzekeraars en meer dan 100 producten zijn premies nu geheel online te berekenen en met elkaar te combineren in één pakket. De volgende verzekeraars zijn beschikbaar: a.s.r., AIG, ARAG, Avéro Achmea, DAS, De Goudse, Nationale-Nederlanden en Reaal. De naam van het nieuwe aanvraagproces is ‘BedrijvenOpvangPolis’. De bij VKG aangesloten financieel adviseurs beschikken dankzij het nieuwe aanvraagproces over een enorme keuze aan verzekeringsoplossingen. Het maken van een complete offerte inclusief acceptatie- en slotvragen voor de ondernemer, kost via het nieuwe aanvraagproces slechts enkele minuten.
4 feb 2019 Nieuws

Adviseurs enthousiast over netwerkevenement ‘VKG Experience’

Eind januari ontmoetten financieel adviseurs en VKG elkaar in het grootste stoomgemaal ter wereld. In het ir. D.F. Woudagemaal te Lemmer organiseerde full serviceprovider VKG de ‘VKG Experience’: een periodiek event over nieuwe partners, proposities en andere kansen voor adviseurs. Aansluitend was er een indrukwekkende rondleiding door het stoomgemaal. De VKG On-Tour bus verzorgde voor de adviseurs een pendeldienst tussen de parkeerplaats en het stoomgemaal, wat gezien de sneeuw en gladheid erg werd gewaardeerd door de bezoekers. Adviseurs vertelden na afloop dat zij nieuwe en zeer bruikbare informatie hebben gekregen en dat zij hebben genoten van de goede sfeer tijdens het evenement.
VKG Bouw Polis.jpeg
14 feb 2018 Nieuws

VKG introduceert totaalpolis voor de bouw

VKG introduceert de VKG Bouw Polis. Een totaaloplossing voor bedrijven en zzp’ers in de bouw, exclusief aangeboden door adviseurs die samenwerken met VKG. De verzekering combineert CAR, ontwerpaansprakelijkheid en aansprakelijkheid en wordt aangeboden tegen een concurrerende premie. Ook biedt de VKG Bouw Polis een klantgerichte wijze van schadeafwikkeling: Loss Adjusting. Hierdoor kan de schade sneller uitbetaald worden en komt de bouw niet onnodig stil te liggen. De VKG Bouw Polis biedt het intermediair slagkracht in de bouwwereld.
1 jul 2016 Nieuws

VKG gaat intensief samenwerken met Felison

VKG, de full serviceprovider uit Hoorn, en Felison Assuradeuren B.V., dé serviceprovider inkomensverzekeringen uit Velserbroek, gaan intensief samenwerken op het gebied van collectieve inkomensverzekeringen. VKG en Felison zijn onderdeel van a.s.r.
25 apr 2016 Nieuws

Adviseurs beleven succesvolle tiende VKG On Stage dagen

Het 10-jarig bestaan van de VKG On Stage dagen is op 14, 19 en 21 april op bezielende wijze gevierd. Meer dan 800 adviseurs en ruim 250 medewerkers van verzekeraars en business partners hebben vele nieuwe contacten gelegd tijdens hét netwerkevenement voor de financiële branche. Bezoekers waarderen het evenement van VKG met het rapportcijfer 7,7.
29 mrt 2016 Nieuws

VKG On Tour: roadshows per touringcar voor adviseurs

VKG, de full serviceprovider uit Hoorn, start met roadshows voor adviseurs: VKG On Tour. VKG rijdt door het land met een luxueuze wit-oranje touringcar die volledig is ingericht met laptops en een presentatiescherm. Tijdens de roadshow worden adviseurs getraind in het optimaal benutten van de mogelijkheden van het VKG-administratiesysteem.
Getoond 1 tot 10 van 30. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.