Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
 
5 feb 2024 Nieuws

Ontwerpbesluit over beoordelen van arbeidsongeschiktheid bij feitelijke arbeid

Ontwerpbesluit Wijziging van het Schattingsbesluit arbeidsongeschiktheidswetten in verband met tijdelijke regels over het beoordelen van arbeidsongeschiktheid bij feitelijke arbeid.
20 nov 2023 Nieuws

Wijziging van het Schattingsbesluit arbeidsongeschiktheidswetten (internetconsultatie)

Het voorstel Praktisch Beoordelen maakt het mogelijk om bij feitelijke arbeid de mate van arbeidsongeschiktheid te baseren op een praktische beoordeling. Er wordt dan uitgegaan van de arbeid die iemand op het moment van beoordelen feitelijk verricht (of heeft verricht sinds de ziekmelding).
29 jun 2018 Nieuws

Beantwoording kamervragen over Schattingsbesluit arbeidsongeschiktheidswetten

Staatssecretaris Klijnsma (SZW) zendt de Tweede Kamer de antwoorden op de vragen en opmerkingen over het Schattingsbesluit arbeidsongeschiktheidswetten.
29 jun 2018 Nieuws

Kamerbrief over aanpassing Schattingsbesluit

Minister Asscher (SZW) geeft de Tweede Kamer antwoorden op een aantal vragen met betrekking tot de aan de Kamer voorgelegde wijziging van het Schattingsbesluit.
29 jun 2018 Nieuws

Ontwerpbesluit wijziging schattingsbesluit

Met de Verzamelwet SZW 2015 is de wijze van inkomstenverrekening in de Wet op de arbeidsongeschiktheidsverzekering (WAO), de Wet arbeidsongeschiktheidsverzekering zelfstandigen (WAZ) en de Wet arbeidsongeschiktheidsvoorziening jonggehandicapten aangepast.
10 mrt 2015 Nieuws

Ontwerpbesluit van tot wijziging van het Schattingsbesluit arbeidsongeschiktheidswetten

Ontwerpbesluit tot wijziging van het Schattingsbesluit arbeidsongeschiktheidswetten in verband met het invoeren van een periodeloonvergelijking vanwege wijzigingen in de artikelen 44 van de Wet op de arbeidsongeschiktheidsverzekering, 58 van de Wet arbeidsongeschiktheidsverzekering zelfstandigen en 3:48 van de Wet arbeidsongeschiktheidsvoorziening jonggehandicapten.
 

Adresgegevens

Fintool

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.