Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
 
25 jun 2021 Nieuws

Geldplan Scheiden

Aan de hand van een online tool van Nibud kan inzicht en overzicht verkregen worden van de inkomsten en uitgaven na echtscheiding.
12 mrt 2015 Nieuws

Jobcoaching via ING en Randstad HR solutions voor werkzoekende hypotheekklanten

ING start samen met Randstad HR Solutions een proef met het aanbieden van Jobcoaching om werkzoekende klanten met een hypotheek aan werk te helpen. Als klanten hun vaste baan kwijtraken of als zelfstandigen zonder opdrachten zitten hebben zij daardoor, vaak onverwacht, minder inkomen. Dit heeft impact op de financiële situatie van klanten en op de betaling van de vaste lasten voor hun huis. ING en Randstad HR Solutions gaan klanten van ING op vrijwillige basis in die situatie helpen.
29 jul 2014 Nieuws

Budgetbeheer en pinpas gaan goed samen

Uit een onderzoeksrapport van DNB blijkt dat de meeste consumenten vinden dat betalen met de pinpas hen het beste helpt bij het budgetteren. Mensen in kwetsbare groepen menen dat contant afrekenen handiger is dan betalen met een pinpas. Contant geld biedt hen meer inzicht in hun uitgaven.
8 okt 2013 Nieuws

Woningbezitter negeert restschuld als probleem

Twee op de drie woningbezitters voelen zich door de hypotheekverstrekkers niet of te laat geadviseerd over de gevolgen van de crisis en tasten daarmee in het duister over de impact hiervan op hun financiële situatie. Vreemd genoeg geeft ook een aanzienlijk deel aan geen behoefte te hebben om met de hypotheekverstrekker van gedachten te wisselen hoe een potentieel restschuldprobleem opgelost kan worden. Verhogen van bewustwording en proactief beheer zijn noodzakelijk om meer woningbezitters te bewegen naar een gezonde financiële huishouding. Dit blijkt uit het jaarlijkse hypothekenonderzoek van Deloitte met dit jaar als thema “Hypotheekklanten uit de crisis”.
 

Adresgegevens

Fintool

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.