Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
10 sep 2018 Nieuws

Kamervragen over de website www.investingindutchhousing.nl

In antwoorden op Kamervragen gaat minister K.H. Ollongren in op de vraag waarom er een speciale website (www.investingindutchhousing.nl) in het leven is geroepen om buitenlandse investeerders te overtuigen om te investeren in de Nederlandse woningmarkt.
12 mrt 2015 Nieuws

Kamervragen over beschikbaar kapitaal voor woningen dat niet geïnvesteerd kan worden

Minister Blok (Wonen & Rijksdienst) beantwoordt kamervragen over beschikbaar kapitaal voor woningen dat niet geïnvesteerd kan worden.
22 mei 2014 Nieuws

Economische impuls van 10 miljard door pensioenfondsen en verzekeraars

Dertien pensioenfondsen, pensioenuitvoeringsorganisaties en verzekeraars gaan gezamenlijk de Nederlandse Investeringsinstelling (NII) oprichten. Dit werd donderdag 22 mei 2014 bekend gemaakt tijdens de aanbieding van het rapport van NII-kwartiermaker Jan van Rutte aan minister Kamp van Economische Zaken. De NII gaat Nederlandse investeringsprojecten in infrastructuur, onderwijs, zorg, woningbouw, MKB en duurzame energie geschikter maken voor institutionele beleggers. Hierdoor kunnen zij meer investeren in de Nederlandse economie.
7 mei 2013 Nieuws

Landelijk investeringsfonds voor de zorg nodig

Menzis wil dat er een landelijk investeringsfonds voor de zorg komt. Een dergelijk fonds kan noodzakelijke transities in de zorg mogelijk maken. Zorgverzekeraars zijn wettelijk verplicht om een financiële reserve aan te houden. Deze financiële reserves zijn de afgelopen jaren toegenomen mede door strengere eisen. Het is voor Menzis op dit moment moeilijk om dit geld, dat aangehouden moet worden als wettelijke reserve, direct te investeren in de zorg.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.